top of page

Soul Remembrance - Sacred Wisdom


"De cirkel van vrouwen is stil en aanwezig

er is een dieper luisteren

voorbij de wereldse bezigheid.

Een stilte die de kracht van het mysterie verenigt

en de vraag ontvangt van de Aarde

om als Zusters samen te zijn.

En dan plots vinden armen een zachte deining

in een eerste wee van vrolijkheid

de vrouwen vinden een gezamenlijk ontmoeten

in de armen van Ware Sacraliteit"


We zijn allemaal verbonden met de Bron, een plaats waar Sacraliteit een bedding vindt. Waar we losgekoppeld zijn van elk persoonlijk verlangen en waar verbondenheid met de eenheid een waarheid is.


Ik vermoed dat in de kern we als mens daar naar op zoek zijn. Een terugkeer naar een dieper weten van wat het doel is van ons bestaan. Een thuiskomen in onszelf, op een plaats waar het Hogere onze ware gidsing is.


"Soul Remembrance" Het herinneren van een zielsmissie, de kostbaarheid die leeft in jou. Een connecteren met een dieper begrijpen van je bestemming dat je een nieuwe richting kan schenken en waarin je de kwaliteiten die je reeds hebt verworven kan inzetten voor het vinden van het nieuwe pad.


"Sacred Wisdom" Laat het water ons maar zegenen en verfrissen en helen zodat we leren wandelen vanuit een bewuste keuze om dienend te zijn. Aan de kinderen en aan "Zij die Onderweg zijn" naar deze bijzondere planeet. Laat ons maar goede vroedvrouwen worden en de banen voor deze wezentjes verlichten, elk op onze eigen kostbare manier.


Er is een keuze om te wandelen in voetsporen waarin eeuwenoude wijsheid aanwezig is. Om te leren dieper luisteren naar deze oude voorouders wiens fluisterende stemmen ons uitnodigen te landen in een wereld vol kostbaarheid.


Het weekend Soul Remembrance - Sacred Wisdom nodigt je uit om diep te duiken voorbij die kluwens die verbonden zijn met oud collectief.

Het is tijd om nieuwe banen te creëren waarin kracht ondersteunend is aan het Sacrale Pad.


"Wanneer vrouwen samenkomen begint de Aarde te glimlachen, vanuit haar Moederschoot."

Laat ons als vrouwen verenigen en het mannelijke omarmen, zodat we het beider goud kunnen laten samensmelten als een lichtend en helend hart.


Laten we handen geven en samen weven aan een web vol begrip en tederheid. Gewoon, omdat het zo eigen is aan elke vrouw om te schenken, maar deze keer vanuit een welgekozen en goede zorg voor onszelf.


Van harte welkom op het vrouwenweekend.

Griet.
260 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page