top of page
241898189_4558415547512307_748054231636602285_n.png

Soul Remembrance
Sacred Wisdom

Moon Eye Photography by Lies Selleslach©️

"Wanneer vrouwen in cirkels samenkomen,

begint de Aarde te glimlachen."

Griet Heylen

Sjamanistische
weekendworkshop
voor vrouwen

Er leeft in ieder mens een diep verlangen naar verbondenheid. In vele gevallen zoeken we dat in onze nabije relaties, partners,...

 

We maken allemaal die reis van afgescheidenheid naar verbinding en kracht. Een reis die op een dieper niveau de kern is van onze innerlijke zoektocht als mens.

Betreed de sjamanistische kracht van Heilige Ruimte

Tijdens deze tweedaagse word je uitgenodigd om die plaats van diepe verbondenheid terug in te nemen, die plaats waar sacraliteit de wegwijzer wordt.  Waar wijsheid en kracht doorheen de eeuwen werd doorgegeven en de verbondenheid met het Zusterschap liefdevol en ondersteunend is. Een terugkeren naar de bron, naar essentie en de herinnering dat het leven Heilig is en ons werd geschonken.

Het terugkeren naar jouw plek in een eeuwenoude lijn van vrouwelijke wijsheid en helende kracht.

Soul Remembrance: Herinner je ware essentie en missie

We maken allemaal deel uit van een Goddelijk plan en ieder van ons bezit een bijzondere gave die bijdraagt tot de ontvouwing ervan.Velen zijn dit echter vergeten, maar voelen een diep verlangen naar een hernieuwde verbinding met hun taak hier op aarde.

 

Griet is door Sandra Ingerman zelf opgeleid tot Soul-Retrieval healer en heeft honderden mensen begeleid in het werken in de ziel.

 

 

Tijdens dit weekend zal ze je via ritueel, healing en gidsing helpen terug te keren naar de herinnering van het geschenk dat jij op aarde komt delen.

 

Je zal werken met:

  • Soul Remembrance meditaties waardoor je kennis maakt met je ware missie hier op aarde

  • rituelen voor healing, verbondenheid, zegening vanuit de vrouwelijke kracht

  • Vrouwenceremonies met zang en dans om je te herinneren dat het leven een uitnodiging is van vreugde en verbondenheid.

"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."

Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

"Griet Heylen is a remarkable teacher. She has the innate qualities which make a spiritual leader powerfully effective: wisdom, strength and deep compassion for the human condition. Her ability to perceive people's patterns and be present for them and guide participants to greater clarity, insight and self-love is a true gift. Give yourself that gift if you have the chance to work with Griet!"

Peggy Dylan

peggydylan.jpg

Soul Remembrance: 
Herinner je ware essentie en missie.

Soul Remembrance - Sacred wisdom is een oproep om je plek terug in te nemen in de lijn van vrouwenwijsheid en helende kracht, zodat je de geschenken van je hart kan schenken aan de wereld en jezelf.

  • Werk met de sacrale ruimte en hoe je steeds opnieuw terug kan keren tot waarheid en kracht zodat je verbonden kan blijven met dit veld van wijsheid en kracht.

  • Reis naar je vrouwelijke voorouders waar je ten allen tijde ten rade kan op momenten dat je geen richting meer vind.

  • Herstel je plaats in de voorouderlijn en breng healing

  • Leer healingrituelen waarin je werkt met de kracht van vergeving en zegening .

  • Herstel eenheid: hoe jou innerlijke werk van zegening het collectieve bewustzijn optilt tot vereniging van het mannelijk en vrouwelijk bewustzijn.

Oeroude verbinding met Moeder Aarde

Het land waar we zullen verblijven, draagt die grote uitnodiging om vrouwelijkheid te herinneren, de bron te betreden en de grote open en liefdevolle armen van Moeder Aarde te voelen. 

 

Als je je geroepen voelt om je plek van spirituele verbinding in te nemen, wees van harte welkom.

Ter inspiratie

The Holy Womb

Meditatie voor vrouwen: terugkeer naar de verbondenheid met de innerlijke bron.

Maanmeditatie

Griet begeleidt je in een meditatie voor kracht, verbinding en inkeer.

Getuigenissen

Praktische info

Wanneer
 

Data: za 6 & zo 7 juli 2024 - telkens van 10 tot 18u

 

Waar 

 'The Art of Ein-Stein' 

Asdonkstraat 45
3294 Molenstede-Diest

Prijs
 

275€ voor de cursus

excl. lunch, incl. thee en versnaperingen

Geplande Data

Momenteel geen evenementen
Griet-Heylen

Over Griet

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page