top of page
Boven de wolken

"Er is een mysterie dat op jou wacht om geleefd te worden. Het is aan jou om die deur te openen."

Griet Heylen

Getuigenissen

"Griet is een vrouw met een een diepe wijsheid, een sterke intuïtie, een fijn aanvoelen en een grote warmte. Wanneer ze dit alles combineert met haar healingwerk gebeuren er wonderlijke dingen: rust keert weer, je contact met je innerlijke wordt steviger, je eigen weg wordt duidelijker en je eigen kracht geactiveerd. Haar begeleiding  betekende groeien en is me heel kostbaar."

Marleen Vaes

"Griet is er in geslaagd om in een paar sessies te verwezenlijken wat geen enkele psycholoog of psychiater na jarenlange therapie kon: namelijk het innerlijk kind in me helen. Griet begreep dat dat alleen kon met liefde en niet met eindeloos gegraaf in het verleden. Daardoor heb ik in een korte tijd geleerd om alle verantwoordelijkheden die horen bij het leven van een volwassene ten volle op te nemen. En dat maakt dat er een nieuwe wereld voor me openging die veel minder eng en zwaar en moeilijk is dan eerst gedacht. Ze geeft me ook tips mee waar ik na elke sessie mee aan de slag kan gaan om mijn eigen groei te bevorderen. Ook dat is heel waardevol aan haar werk. Ik ben echt héél dankbaar dat zij aanwezig is in mijn leven."

Ingrid Goetschalckx

"Ik wil je graag bedanken voor de healing die ik afgelopen maandag van jou mocht ontvangen. Ik had het gevoel dat ik in jouw nabijheid precies op de juiste plek op het juiste moment was en dat was op zich al een heel bijzonder gevoel. De healing bracht me terug dichter bij mezelf, zo kon ik de afgelopen dagen merken hoe ik meer rust en openheid vond in mezelf. En iets meer ruimte om heel langzaam terug uit mijn pantser te komen."

KM

"De ontmoeting met mezelf gaat met behulp van Griet haar begeleiding best wel op een heel diepe en intense manier.

Ze kan door het opleggen van haar handen de energie door mijn hele wezen laten stromen zoals het nooit tevoren heeft gedaan...soms lijkt het wel of ik in een molen van energie terecht bent gekomen...soms zie ik heldere mooie kleuren waarvan ik alleen maar kan dromen...soms laat het me heel intens kennismaken met een stukje van mezelf dat ik al lang kwijt was...en opeens weer terug vindt.

Ook met haar woorden (en eerlijkheid) kan ze me intens raken...en stukjes van mezelf laten zien die ik dacht kwijt te zijn...of die ik zelfs niet dacht te bezitten...totdat ik dan opeens moet toegeven dat ze gelijk had...dat ze het al zag nog voordat ik het zelf kon voelen...of kon inzien... Ik vind het fijn om me door haar te kunnen laten begeleiden in mijn groeiproces...en samen tot inzichten te komen waarmee ik dan zelf verder kan...zodat ik kan helen...kan groeien en bloeien...en een fijner mens kan worden...voor mezelf en voor anderen."

Joan

"De healing heeft me goed gedaan! Erg fijn en waardevol om weer in verbinding te komen met mijn zachtheid en pure kracht. Merci voor je hartelijke ontvangst en je warme en zachte handen en energie."

Femke

"Maandelijks ga ik naar Griet voor een healingsessie. Voor mij is dit telkens opnieuw een gigantische poort van groei. Dankzij de inzichten en wijsheden van Griet zie ik de werkelijkheid achter mijn verhalen. Dankzij haar liefdevolle en genezende handen kom ik thuis, bij mijn Ware Essentie. De intense healing heeft plaats op een zachte, gegronde wijze. Elke maand weer zie ik een groter bewustzijn aanwezig, een grotere aarding, een grotere verbinding."

Sofie Possemiers

"Griet, bedankt voor de inspirerende gedachten van een vrouw, met veel inzicht en geduld, die mij mijn leven en inzicht en gevoel terug een nieuwe wending heeft gegeven. Van zoeken en struggle eindelijk terug zicht in de tunnel. Je hebt me onvoorwaardelijke liefde gegeven dat alleen een vrouw met een mastergraad kan geven in een puurheid die ik vandaag heb gevoeld. Bedankt!"

Johan

"zachtjes leg je een mantel van liefde over mijn schouders

ik voel subtiel de heiligheid, de intentie, de cirkel van de voorouders

ik vertel m'n verhaal, jij bent aanwezig, luisterend

nooit oordelend, maar energetisch fluisterend

 

wanneer tranen en verdriet zich wentelen in mijn donkere nacht

voel ik dat jij kiest om te geloven in mijn kracht

ik leer om niet te blijven hangen en steeds verder te groeien

je treffende woorden en heerlijke lach scheppen ruimte om totvol potentieel te bloeien

 

dan is daar het moment dat je zo stromend je handen legt

no mind, flow, overgave en soms nog een klein gevecht

maar je warme handen kennen perfect de goede weg

een weg waarin ik steeds beter het vertrouwenin mezelf vind en leg

 

elke keer weer staan we samen aan de start

jij en ik, ik en jij, familie van de ziel en het hart."

 

Kristina Verhoeven

"In 2008, op een moment dat het wat moeilijker ging, kwam Reiki... en kwam Griet. Reiki opende voor mij een hele nieuwe wereld. Op zich was die wereld niet zo onbekend maar eindelijk leek hij weer vorm te krijgen, weer te mogen bestaan. Bloed ging opnieuw stromen, voelsprietjes kwamen recht, alles leek plots lichter en eenvoudiger. Er kwam ook meer vertrouwen: in het leven, het lot, mijn eigen aanvoelen.

Het bleef echter niet bij een inwijding alleen. Nu nog kom ik geregeld bij Griet voor een persoonlijke healing. En die healings mogen er zijn; net als Griet, net als mijn gevoelens en mijn leventje. Dat besef vervult me steeds weer met diepe dankbaarheid. Als herboren ga ik dan naar huis. Gezuiverd, genietend en behaaglijk warm. Warmte die ik kreeg van Griet."

Linda Van Staeven

"Wat is het prachtig om jouw zachte begeleidende handen te voelen op momenten waarop er wat verwarring heerst op mijn levenspad, op momenten waarop extra steun of bevestiging zo'n deugd kunnen doen, op momenten waarop ik gewoon ten volle wil genieten en snoepen van het leven.

In een open en respectvolle sfeer voor mijn eigen persoonlijkheid maken angst, verdriet en verwarring plaats voor heling, onduidelijkheid krijgt vorm, schaduw wordt licht, strijd wordt rust en vertrouwen, onzekerheid wordt overgave, de meest kwetsbare gevoeligheid wordt een talent, kortom, het bewandelen van mijn levenspad wordt intenser en rijker door jou.

Jouw begeleiding en jouw bijzondere energie hebben mij en mijn zeer dierbare gezinnetje ongelooflijk mooie geschenken, ver boven het materiële, gegeven, waarvoor diepe dank."

Anke

"Ik kom nu al een drietal jaren bij Griet voor behandelingen. Ongeveer elke maand spreek ik met haar af. Ik heb namelijk al doende ervaren dat reiki mij helpt dichter te komen bij de kern van wie ik ben. Als ik dreig een andere richting uit te gaan, word ik tijdens een bezoekje aan Griet telkens weer teruggeroepen naar waar het allemaal om draait. De ene keer is de beweging al wat heviger dan de andere, maar ondanks alle pieken en dalen en het heen en weer geslingerd worden tussen emoties, voel ik dat mijn draagkracht vergroot en ik steeds dichter bij mijn kern blijf. Dat is niet altijd gemakkelijk en vaak heel confronterend, maar het is wel wat ik wil, wie en waar ik wil zijn. Helemaal ik, dicht bij mezelf."

Katrien

"Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel waar de sessies bij Griet me mee in contact hebben gebracht.

Een grote kracht, diep in mij aanwezig, heeft ze wakker gemaakt met haar healing. Een kracht die in ieder van ons aanwezig is, daar ben ik zeker van. De healing die Griet me gaf bracht me als het ware in een andere dimensie. Ze leerde me mijn hart te openen...

Ik voel me sterk, krachtig en heb mijn levensdoel gevonden. Ik heb altijd gelooft dat liefde kan helen, bij Griet is dat overduidelijk geworden. Ze brengt je bij je ziel, bij je kern, op een eenvoudige, zachte, liefdevolle manier, ze ziet verder dan je verhaal….

Er is nog zoveel meer dat ik niet kan verwoorden… ik ben gewoon ontzettend dankbaar dat zij in mijn leven is mogen komen…

Dank je wel Griet om wat je doet!"

Niki Heselmans

 "Sinds 1992 heb ik geleerd van, en gewerkt met, Healers van verschillende tradities wereldwijd. Het pad van Healing is een pad dat me eindeloos blijft fascineren. Griet is absoluut één van de beste Healers die ik ken. Ze heeft geleerd zich niet te laten afleiden door de persoonlijke verhalen en vormen en haar werk is gekenmerkt door een grote eenvoud en waarachtigheid. Een kracht die ik enorm appreciëer en bewonder.

Als je zoekt naar een begeleider op je pad van heelheid kan ik je Griet ten zeerste aanbevelen. Haar werk nodigt je uit je weer te verbinden met de dimensie van de ziel en terug te keren naar je kern, van waaruit alle welzijn ontspringt.”

Roel Crabbé

"Griet is een prachtige, wijze vrouw en een krachtige healer. De energie waarmee ze werkt is zeer fijn en heel gefocust,vol liefde en licht. Ze heeft een helder inzicht en aanvoelen. Ze kijkt achter de dingen naar wat er werkelijk aan de hand is. Haar behandelingen zijn een enorme ondersteuning in mijn groeiproces. Ze brengt me terug bij mijn kracht en mijn waarheid. Bij Griet voel ik de aanwezigheid van de godin. Ze inspireert me enorm om op zoek te gaan naar het oervrouwelijke in mezelf. Griet haar werk is een weg van eenvoud, zuiverheid en waarheid. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze warme, fijne vrouw ontmoet heb.”

Sieglinde Geerts

"De eerste healingsessie die ik bij Griet mocht ervaren, heeft een diepe indruk op me gemaakt. Tot voor dan heb ik nog nooit zo'n hoge trilling ervaren. Dit bracht me in een diepe verbinding met wie ik werkelijk ben. Ze legde haar handen op me en het was alsof er een deur open ging binnenin mezelf, waardoor ik veel inzichten en healing ontving. Heel de ervaring bracht me een grote openheid. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en kijk er naar uit me verder door haar te laten begeleiden."

Niki Heselmans

Griet is een vrouw die niet in verhalen doet.
Een mens in haar stralende kracht.
Zij stuurt niet maar laat zien, in eenvoud en liefde.

Zij heeft mij geleerd over vrijheid en vertrouwen.
Groeien onder haar vleugels is zachtheid brengen in mijn leven.

Zij is een supporter,
een supporter om te durven leven vanuit mijn meest stralende kern.
In alle liefde, vreugde en zachtheid die ik maar dromen en ervaren kan.

Rita O.

"Telkens mijn energie een dipje kent en ik niet meer genoeg kracht heb om sterk te staan dan is het zo herbronnend bij jou te komen. Een sessie van intense healing, en toch lijkt het zo eenvoudig zo natuurlijk de energie die door je handen gaat maakt los wat vast zat, en telkens ik bij jou buitenstap voel ik een heerlijke positieve stroming van energie die beslissingen makkelijker maakt en mij vooruitstuwt dagenlang genietend van alle kleuren van het leven.

Bedankt Griet voor een heerlijk gevoel, telkens weer."

MVDB

"Griet is een geweldige en gevoelige vrouw en dan bedoel ik dat ze heel juist en heel fijn voelt wat er allemaal beweegt. Zo geeft ze met weinig woorden maar met een heel precies gevoel de perfecte healing voor mij. Elke keer opnieuw ervaar ik dat als een hemels geschenk gesteund door moeder aardekracht."

Gwendolyn Marain
www.hetvliegendkonijn.be

ealing bij Griet is een samenspel van diep menselijke betrokkenheid en overgave. Ik voel me volledig veilig en ze raakt me diep in mijn ziel, waardoor ik me kan verankeren in wie ik wezenlijk ben.Ik ervaar een radicale verandering in mijn leven, neem beslissingen en leef!!! Ik ben dankbaar voor haar toewijding en haar gave te inspireren.Kortom een parel van een mens. "

Anita VDB

bottom of page