top of page
Boven de wolken

"Er is een mysterie dat op jou wacht om geleefd te worden. Het is aan jou om die deur te openen."

Griet Heylen

Getuigenissen

OVER
Jaartraining Spirit Woman

"Vanaf nu mag je mij een Spiritwoman noemen. Woorden konden nooit beschrijven wat ik meemaakte in deze sjamanistische jaaropleiding van Griet Heylen. Jij bent een echte Wisdom keeper, degene die mij de ware betekenis van het weven heeft geleerd en ons samenbracht in heiligheid. Je hebt voor ons allemaal een heilige haven gecreëerd waar iedereen de impact voelde van samenzijn in een community, van het vasthouden, ondersteunen en onvoorwaardelijk liefhebben van elkaar in dit zusterschap.

 

Je gaf ieder van ons het gevoel geven erbij te horen, en eerde onze ware authenticiteit. Mijn hart is eeuwig dankbaar voor deze hele ervaring en de zielsverbindingen die eruit voortkwamen..."

 

Julie (https://studiomoonbirth.be)

I see you, I hear you, I feel you, I sense you inside me and around me.

Deze godin, deze vertegenwoordiging van de oermoeder, deze groep, deze begeleiding van Griet, die ons stapje voor stapje begeleidde naar waarachtig, verbonden en authentiek zusterschap.

 

Met een lach, met een dans, met een traan, met vuur, aarde, water, lucht en tal van rituelen... En natuurlijk met gezang en getrom, verbonden met het volle leven en met de bron, maar vooral met elkaar 

Als zusterschap heelt, is er zo veel meer mogelijk.

Een mooi pad 

Waarvoor dank.

Anne De Prins

"Spirit Woman betekende een ware transformatie voor mij. Ik landde in een veld van zachtheid en schoonheid waarvan ik daarvoor enkel vermoedde dat het bestond. Het 'zusterschap', dat ik daarvoor eerder wantrouwde, is nu een bron van kracht en steun. 

De training is intensief maar veilig, diepgaand soms zonder dat je het goed doorhebt. Het programma is heel rijk, kent een stevige opbouw met veel speelruimte. De ceremonies in het bijzonder hebben me erg geraakt. 

Griet spreekt veel vanuit haar eigen ervaringen en houdt de band met de dagelijkse realiteit erg strak. Spiritualiteit zonder zweverigheid, en met de nodige kwinkslag. Haar liefde voor de medemens, voor de aarde en voor de liefde zelf is inspirerend. 

Ik ben erg dankbaar voor mijn plek in de warme wondere cirkel van spirit women, en kan het iedereen aanraden die de roep in zich voelt (fluisteren)."

 

Veel liefs schone vrouw!

Leen

De jaartraining Spirit Woman van Griet Heylen heeft een grote impact op mijn leven gehad. Ik heb inmiddels een andere baan, ben verhuist en gestart met het geven van vrouwencirkels. Het heeft mij koers gegeven en ik voelde bezieling en zingeving. Het heeft mij moed gegeven om door te groeien vanuit de knop en tot bloei te komen. Griet ervaar ik als een zeer ervaringskundige die de kracht van samenwerken met de spirits van licht en kracht goed kent en dit met veel respect en toewijding uitvoert en doorgeeft aan anderen. Ik heb de Godin leren kennen en ontdekt hoe groot haar betrokkenheid is bij wat er op aarde gebeurt en hoe ik elke dag vanuit liefde leer leven.

 

Het samenzijn met de vrouwen uit onze cirkel was heel tof en heeft mij laten ervaren dat wij veel op elkaar lijken en met elkaar verbonden zijn, ook vanuit onze voorouderlijke lijn. De aandacht voor elkaar en het delen van ervaringen hebben een helende werking op de manier waarop ik naar mijzelf en anderen kijk en hoe ik met mijzelf en anderen omga. Dank jullie wel geweldige vrouwen!

 

Dankjewel Griet voor de liefdevolle en heldere manier waarop je mij de wijsheid en de krachtige

zachtheid van de sjamanistische levensvisie heb laten ervaren.

Sasja

OVER
Soul Remembrance - Sacred Wisdom

"Het weekend Soul Remembrance - Sacred Wisdom in het kort omschrijven? Life changing! We hebben gedanst, gezongen, gelachen, gehuild, geheald, healing ontvangen, geleerd, gedeeld en zo veel meer! Een zeer waardevolle, aangename ervaring! Dank je Griet voor je enthousiasme, het delen van je kennis en je liefdevolle aanwezigheid! "

Anne Beerens

"Met warmte denk ik terug aan de speelse, geaarde kring van vrouwen, zingend en dansend gingen we op jacht naar onze ziele herinneringen en naar het waarom we op deze wereld zijn gekomen ...het klopte helemaal ... zelfs al had ik even twijfels en dacht ik : is dit het nu ? het antwoord dat binnenkwam is wat ik nu mocht weten en kon ontvangen... en ja het was goed ... ook om samen in ons hart te komen en te genieten van ons vrouw zijn!"

Lut Brusseleers

"Samen komen met vrouwen, samen werken als vrouwen, samen ZIJN in vrouwelijkheid! Een weekend waarin je thuis komt in het Veld van de Vrouw, in de energie van Pacha Mama, in de kracht en de zachtheid van onszelf. Samen zingen, delen, groeien en helen. Samen praten, lachen, ontdekken, leren. Van elkaar. Door elkaar. Met elkaar. Thuiskomen in jezelf, in je Ziel en bij de ander, in een Veld van verbondenheid. Gezegend door bloemen en met Licht. Prachtig. Krachtig. Mooi. Een absolute aanrader. En voor herhaling vatbaar! "

Joyz

'Ik ben heel erg thuisgekomen bij mezelf dit weekend. Ik heb de wilde vrouw in mezelf terug mogen ontmoeten, de vrouw die in haar kracht staat, die zich verbindt met alles wat er is.

De liederen, het samen zingen, drummen en dansen in een cirkel van toegewijde vrouwen ontroerde me het hele weekend door. De reizen brachten me zeer veel helderheid, herkenning, bevestiging.

Griet begeleidt dit weekend op een hartelijke, authentieke, no-nonsense manier die veel vertrouwen schenkt. Haar aanwezigheid is toegewijd. Haar zang raakt me tot diep in mijn cellen. Dankjewel! Aho!'

 

Leen De Vuyst

"Het doel van mijn jaar vrij is reizen naar binnen. Het weekend met jou was een heel sterk begin. "Verbinding vanuit het hart" was heel voelbaar. Vrouwen samen die in dezelfde richting gaan,samen zingen,wat een kracht! Me terug verbinden met mijn ziel,zoveel deugd. Me verbinden met mijn voorouders,ik voel ze nog steeds achter me,mij steunen ik wat me gelukkig maakt. Heel het weekend heeft me bewuster gemaakt,laat me "voller" in het leven staan,laat me kiezen voor mezelf. Griet,dank je wel voor die duw in de rug."

Visje  x

Lieve Griet, Wat een feest was dit weekend; ik had me inschreven en had echt geen idee wat te verwachten. Ik had nog zo half in mijn hoofd dat als ik het niets zou vinden dat ik dan gewoon zondag lekker thuis zou blijven. Maar ik zat zondagochtend luid zingend in de auto voor de 2e dag.

Hoe ik het weekend ervaren heb is maar moeilijk in woorden uit te drukken. Maar wat ik nu een paar dagen later voel is pure vreugde, kracht, een gevoel van erbij horen, en vol energie. Wat er nu ook op mijn pad gaat komen, ik zal er nu heel anders naar kijken dan voor het weekend. En dan de mooie ontmoetingen!

Al zou ik de andere vrouwen niet meer zien, toch weet ik dat we allen verbonden zijn in onze sisterhood. Wat een gevoel van verbondenheid! Ik voel me als herboren & hoop dat nog vele vrouwen ditzelfde mogen ervaren. Liefs,

L.

"De cursus zat vol en toch 'moest' ik daar zijn en ja, ik was er bij:)). Toen het dan zo ver was, tja, dan kwam weerstand boven en dan was het een 'opluchting' voor me te horen, voelen...dat ik hierin niet alleen stond.

Het was een (h)eerlijk samenzijn tussen allemaal vrouwen (waarvoor ik spontaan niet kies...en nu dus wel en zelfs heel dankbaar ben).

beste Griet, je hebt ons begeleid in (naar) schoonheid, wijsheid, vreugde, stilte...je hebt zaadjes geplant en dit alles vanuit veel respect en vanuit je authentieke zelf. Je draagt ons allen (en ja, dus ook moeder aarde) een warm hart toe.

En ik neem de fakkel en ga voor schoonheid, in vreugde, licht en authenticiteit."

Anika

"Het weekend was voor mij heel deugddoend, ik voelde me heel verbonden met de andere vrouwen, ook al kende ik niemand.

Tijdens de meditaties voelde ik zowel vreugde als verdriet door mijn ziel stromen. Er kwamen zaken naar boven waarvan ik niet wist dat ik ze nog in mijn ‘rugzak’ droeg maar ik voelde me veilig in de groep om ze los te laten. Het samen zingen en drummen voelde als thuiskomen. De ceremonie op het einde was een heel mooie afsluiter, ik voelde me heel dankbaar voor alles wat ik mocht ontvangen tijdens mijn ‘hergeboorte’."

 

Femke

"Bij Griet ervaar ik altijd een zeer veilige bedding voor alles wat is. In haar workshops kan ik mezelf zijn en het plezier van vrouw-zijn ervaren. Haar werk en woorden raken diep vanuit hun eenvoud en ze zijn sterk verbonden met de grootmoeders. Griet is ingebed in een krachtig én zacht netwerk dat haar en haar werk draagt."

 

Heidi Lambrechts
  -SoulCollage® Begeleider
 bij www.livingsessions.be

"De Soul Remembrance workshop voelt voor mij als een inwijding naar een laag dieper verbinden en welkom voelen in de cirkel van mijn voorouders. Ik ben geraakt hoe Griet met haar stem, zang en diepe drum me kan brengen naar dié plaatsen van herkenning. Ik kreeg een mooie bevestiging over mijn pad! Precies wat ik nu nodig heb en het zorgt dat ik mijn licht nu meer kan(durf) laten stralen. Ook het zingen en dansen met deze mooie groep vrouwen brengt me zo bij mijn levensvreugde! Dankbaar! Aho"

Caroline Rodts (
www.vierhetleven.be)

"In 'n 'Sisterhood' cirkel van verbondenheid, opgehelderd door rituelen, gedragen door het vuur en Griet, had ik het gevoel dat mijn ziel in haar meest pure vorm kon gedijen. De nacht deed haar intrede, het vuur werd om de beurt gehoed, gebeden werden gepreven ... onder de blote sterrenhemel ... het gaf me 'n kracht. Ook de ochtendstond met galopperende paarden en fluitende vogels, zorgden ervoor dat ik me opgeladen voelde. Klaar voor 'n nieuw seizoen :) Ik ben Griet ontzettend dankbaar voor haar bijdrage aan deze verrijking!"

Nathalie Verlinden

"Als ik een ganse dag in een groep “vertoef” dan ben ik daarna altijd heel moe. Misschien omdat er zoveel aan energieën is, zo veel aan indrukken? Misschien omdat er zowel innerlijk als uiterlijk zoveel in beweging gezet wordt? De dag na het weekend voelde ik pas hoezeer er “opening” gecreëerd was in heel veel dingen die al geruime tijd aan ’t sudderen waren. Hierdoor kwam er ook lichtheid en meer bewustzijn. Ik voelde me die dag zó ongelooflijk vredig en ook blij omwille van de mooie ontmoetingen en de krachtige verbinding in de groep. Daarnaast was ook de vrouwelijke verbinding zo sterk voelbaar, vooral omdat deze verbinding zich duidelijk voelbaar niet beperkt tot dit ene weekend en deze ene groep van vrouwen, dat is wonderlijk! En het deint uit, als kringen in het water van de zee. Dat is de kracht die ook zo nodig is voor de aarde in deze tijden. Er is nog zoveel meer, maar taal is altijd ontoereikend om te kunnen omschrijven wat zo’n weekend teweegbrengt… Ik ben dankbaar. Ook en vooral dankbaar naar jou toe, Griet, omdat jij zo’n zachte “bedding” en “aarding” maakte, gewoon door wie ge zijt: “een Liefdevolle Moederkloek! "

Liefs van Astrid xx

"Nog steeds zit ik na te genieten van dit prachtige weekeinde. Wat een mooie rituelen wat een warmte en vreugde mocht ik ervaren. Ik heb veel inzichten opgedaan en voel me geestelijk verrijkt met alle kennis en ervaring die ik mocht opdoen. Ik voel me erg dankbaar voor alle zegen die ik mocht ontvangen. Het heeft mijn leven verrijkt Dank je wel."

Karin

"Tijdens het Soul Remembrance weekend ben ik veel dichter bij mezelf gekomen en weet ik weer hoe ik naar binnen kan keren. Ik heb weer helder wat de essentie is, zowel voor mij als individu als voor het grotere geheel; moeder aarde. Ik heb geleerd hoe ik mijn steentje kan bijdragen door vreugde en licht te verspreiden. Zeer zeer dankbaar ben ik voor het mogen ervaren van vreugde, ontroering, healing, kracht, zachtheid en schoonheid samen met alle aanwezige prachtige en krachtige vrouwen" Peace en love,

Suzan Homan

"Cirkel van vrouwen, bron van kracht en steun, ieder met haar eigen intentie en op haar eigen manier. Ik ben zonder kennis of verwachtingen naar de workshop gegaan en heb me veel ontroerd, verwonderd en heel dicht bij mezelf gevoeld...heerlijk! Ik heb er veel kunnen loslaten en nieuwe zaadjes kunnen planten en kijk reikhalzend uit naar de gevolgen ervan, hoe gaat het in mijn leven verschijnen? Wat mij betreft een aanrader voor alle vrouwen, bedankt voor alle schoonheid en wijsheid!"

Kristel Van Clemen

"Griet werkt vanuit een diepe, toegewijde liefde die haar eigen is. Een zachte flow stroomt in alles wat ze doet, het verloop van een dag of avond bij haar is daardoor altijd heel warm, organisch, vrouwelijk. Dit brengt me steeds op een krachtige en tegelijk zachte manier bij mezelf en vandaaruit in verbinding met de groep, met het Heilige, met het leven.

 

Daar word ik stil en dankbaar van...(dankbaar voor de schoonheid die Griet schept en is. Dankbaar om op zulke mooie wijze te mogen voelen dat we allemaal samen zullen bouwen aan de nieuwe wereld.)"

 

Joyce Peters

"Griet, ik ben graag bij jou (in vrouwengroepen). Je echtheid en waarachtigheid nodigen uit tot gewoon mezelf zijn. Telkens inspireer je me met je toewijding, bereidheid tot volle overgave en je visie op vrouw-zijn.

Je kracht en helderheid scheppen een heel veilige ruimte om vrij in te bewegen. En wat ook zo heel mooi is aan jou, is dat je erin slaagt om eenvoud en overvloed te laten versmelten. Met veel vreugde hoed ik onder jouw hoede het vuur :-)"

Ditte
 (http://www.inuai.be)

"Dankbaar voor je liefdevolle krachtige en oprechte pure begeleiding. Ontroering en diepe vreugde werd mijn deel. Ik zei je al tijdens onze afscheidsknuffel dat dit weekend het mooiste cadeau was, dat ik mezelf ooit had gegeven..."

 

Sylvia

"Het was een weekend vol vreugde, liefde, geluk, speelsheid,…… . Waar ik geleerd heb mijn hart open te stellen, dingen in mijn leven loslaten en nieuw stappen durven zetten. Aho!"

H. VL

"Wat een schoonheid en kracht zo'n vrouwencirkel! In een sfeer van magie, ontroering en verbondenheid gingen er poorten open en kreeg mijn ziel al wat ze nodig had.. Nu, een week later zindert het allemaal nog na en voel ik me erg sterk in mijn centrum staan. Dankbaarheid is hier op zijn plaats naar Griet toe voor de warmte, wijsheid, authenticiteit en .. humor waarmee ze deze workshop begeleidde en naar mijn "zusters" van de cirkel toe. Dank ook aan het Universum om mij op het juiste moment op de juiste plaats te laten toekomen."

Diana

OVER
individuele consulten

"Griet is een vrouw met een een diepe wijsheid, een sterke intuïtie, een fijn aanvoelen en een grote warmte. Wanneer ze dit alles combineert met haar healingwerk gebeuren er wonderlijke dingen: rust keert weer, je contact met je innerlijke wordt steviger, je eigen weg wordt duidelijker en je eigen kracht geactiveerd. Haar begeleiding  betekende groeien en is me heel kostbaar."

Marleen Vaes

"Griet is er in geslaagd om in een paar sessies te verwezenlijken wat geen enkele psycholoog of psychiater na jarenlange therapie kon: namelijk het innerlijk kind in me helen. Griet begreep dat dat alleen kon met liefde en niet met eindeloos gegraaf in het verleden. Daardoor heb ik in een korte tijd geleerd om alle verantwoordelijkheden die horen bij het leven van een volwassene ten volle op te nemen. En dat maakt dat er een nieuwe wereld voor me openging die veel minder eng en zwaar en moeilijk is dan eerst gedacht. Ze geeft me ook tips mee waar ik na elke sessie mee aan de slag kan gaan om mijn eigen groei te bevorderen. Ook dat is heel waardevol aan haar werk. Ik ben echt héél dankbaar dat zij aanwezig is in mijn leven."

Ingrid Goetschalckx

"Ik wil je graag bedanken voor de healing die ik afgelopen maandag van jou mocht ontvangen. Ik had het gevoel dat ik in jouw nabijheid precies op de juiste plek op het juiste moment was en dat was op zich al een heel bijzonder gevoel. De healing bracht me terug dichter bij mezelf, zo kon ik de afgelopen dagen merken hoe ik meer rust en openheid vond in mezelf. En iets meer ruimte om heel langzaam terug uit mijn pantser te komen."

KM

"De ontmoeting met mezelf gaat met behulp van Griet haar begeleiding best wel op een heel diepe en intense manier.

Ze kan door het opleggen van haar handen de energie door mijn hele wezen laten stromen zoals het nooit tevoren heeft gedaan...soms lijkt het wel of ik in een molen van energie terecht bent gekomen...soms zie ik heldere mooie kleuren waarvan ik alleen maar kan dromen...soms laat het me heel intens kennismaken met een stukje van mezelf dat ik al lang kwijt was...en opeens weer terug vindt.

Ook met haar woorden (en eerlijkheid) kan ze me intens raken...en stukjes van mezelf laten zien die ik dacht kwijt te zijn...of die ik zelfs niet dacht te bezitten...totdat ik dan opeens moet toegeven dat ze gelijk had...dat ze het al zag nog voordat ik het zelf kon voelen...of kon inzien... Ik vind het fijn om me door haar te kunnen laten begeleiden in mijn groeiproces...en samen tot inzichten te komen waarmee ik dan zelf verder kan...zodat ik kan helen...kan groeien en bloeien...en een fijner mens kan worden...voor mezelf en voor anderen."

Joan

"De healing heeft me goed gedaan! Erg fijn en waardevol om weer in verbinding te komen met mijn zachtheid en pure kracht. Merci voor je hartelijke ontvangst en je warme en zachte handen en energie."

Femke

"Ik wil je eerst en vooral nog eens heel hartelijk bedanken voor je healing en de babbel. Het heeft me echt geïnspireerd.Ik heb een enorme rust met me meegekregen.”

Els van der Klught

"Maandelijks ga ik naar Griet voor een healingsessie. Voor mij is dit telkens opnieuw een gigantische poort van groei. Dankzij de inzichten en wijsheden van Griet zie ik de werkelijkheid achter mijn verhalen. Dankzij haar liefdevolle en genezende handen kom ik thuis, bij mijn Ware Essentie. De intense healing heeft plaats op een zachte, gegronde wijze. Elke maand weer zie ik een groter bewustzijn aanwezig, een grotere aarding, een grotere verbinding."

Sofie Possemiers

"Griet haar werk is van onschatbare waarde voor mij. Griet helpt me elke keer opnieuw terug te keren naar de essentie. Ze ondersteunt mijn groei en begeleidt me om  hindernissen te overwinnen. Haar werk maakt ook zichtbaar wat onbewust was, maar werkelijk is. Zo biedt ze mij een veilige en liefdevolle plek van waaruit ik verdere stappen kan zetten op mijn pad. Een rijkdom en onontbeerlijk in m'n proces."

Hilde Mollaert

"zachtjes leg je een mantel van liefde over mijn schouders

ik voel subtiel de heiligheid, de intentie, de cirkel van de voorouders

ik vertel m'n verhaal, jij bent aanwezig, luisterend

nooit oordelend, maar energetisch fluisterend

 

wanneer tranen en verdriet zich wentelen in mijn donkere nacht

voel ik dat jij kiest om te geloven in mijn kracht

ik leer om niet te blijven hangen en steeds verder te groeien

je treffende woorden en heerlijke lach scheppen ruimte om totvol potentieel te bloeien

 

dan is daar het moment dat je zo stromend je handen legt

no mind, flow, overgave en soms nog een klein gevecht

maar je warme handen kennen perfect de goede weg

een weg waarin ik steeds beter het vertrouwenin mezelf vind en leg

 

elke keer weer staan we samen aan de start

jij en ik, ik en jij, familie van de ziel en het hart."

 

Kristina Verhoeven

"Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel waar de sessies bij Griet me mee in contact hebben gebracht. Een grote kracht, diep in mij aanwezig, heeft ze wakker gemaakt met haar healing. Een kracht die in ieder van ons aanwezig is, daar ben ik zeker van. De healing die Griet me gaf bracht me als het ware in een andere dimensie. Ze leerde me mijn hart te openen... Ik voel me sterk, krachtig en heb mijn levensdoel gevonden. Ik heb altijd gelooft dat liefde kan helen, bij Griet is dat overduidelijk geworden. Ze brengt je bij je ziel, bij je kern, op een eenvoudige, zachte, liefdevolle manier, ze ziet verder dan je verhaal…. Er is nog zoveel meer dat ik niet kan verwoorden… ik ben gewoon ontzettend dankbaar dat zij in mijn leven is mogen komen… Dank je wel Griet om wat je doet!”

 

Kristina Verbeke

"Wat is het prachtig om jouw zachte begeleidende handen te voelen op momenten waarop er wat verwarring heerst op mijn levenspad, op momenten waarop extra steun of bevestiging zo'n deugd kunnen doen, op momenten waarop ik gewoon ten volle wil genieten en snoepen van het leven.

In een open en respectvolle sfeer voor mijn eigen persoonlijkheid maken angst, verdriet en verwarring plaats voor heling, onduidelijkheid krijgt vorm, schaduw wordt licht, strijd wordt rust en vertrouwen, onzekerheid wordt overgave, de meest kwetsbare gevoeligheid wordt een talent, kortom, het bewandelen van mijn levenspad wordt intenser en rijker door jou.

Jouw begeleiding en jouw bijzondere energie hebben mij en mijn zeer dierbare gezinnetje ongelooflijk mooie geschenken, ver boven het materiële, gegeven, waarvoor diepe dank."

Anke

"Ik kom nu al een drietal jaren bij Griet voor behandelingen. Ongeveer elke maand spreek ik met haar af. Ik heb namelijk al doende ervaren dat reiki mij helpt dichter te komen bij de kern van wie ik ben. Als ik dreig een andere richting uit te gaan, word ik tijdens een bezoekje aan Griet telkens weer teruggeroepen naar waar het allemaal om draait. De ene keer is de beweging al wat heviger dan de andere, maar ondanks alle pieken en dalen en het heen en weer geslingerd worden tussen emoties, voel ik dat mijn draagkracht vergroot en ik steeds dichter bij mijn kern blijf. Dat is niet altijd gemakkelijk en vaak heel confronterend, maar het is wel wat ik wil, wie en waar ik wil zijn. Helemaal ik, dicht bij mezelf."

Katrien

"Helemaal op en moe kwam ik bij Griet aan voor een individuele sessie. Zij luisterde vol aandacht en zonder oordeel naar alles wat ik op dat moment kwijt wou ! Nadien gaf Griet me een Reiki-Behandeling ... En toen kwam de omkering !!! Rationeel zeker niet te vatten, maar heel diep in mij iets geraakt !! Deze énige ervaring heeft mij de stap doen zetten om het Reiki-WE te volgen ! Ik ben zo DANKBAAR, want het LEVEN stroomt weer in mij !! Ik GELOOF dat REIKI "De waarheid van je Ziel" weer boven haalt !! En HELEND is het zeker !! Mij is het enorm ten goede gekomen! Creativiteit, Kracht en Zelfvertrouwen gaan opnieuw mee op pad met mij !! Ik ervaar opnieuw de VREUGDE van het LEVEN !!! En LIEFDE,de onvoorwaardelijke LIEFDE, is weer WAKKER geworden in mij !!! Dankjewel Griet dat je op het juiste moment in mijn Leven kwam !”

Carla Van Lier

 "Sinds 1992 heb ik geleerd van, en gewerkt met, Healers van verschillende tradities wereldwijd. Het pad van Healing is een pad dat me eindeloos blijft fascineren. Griet is absoluut één van de beste Healers die ik ken. Ze heeft geleerd zich niet te laten afleiden door de persoonlijke verhalen en vormen en haar werk is gekenmerkt door een grote eenvoud en waarachtigheid. Een kracht die ik enorm appreciëer en bewonder.

Als je zoekt naar een begeleider op je pad van heelheid kan ik je Griet ten zeerste aanbevelen. Haar werk nodigt je uit je weer te verbinden met de dimensie van de ziel en terug te keren naar je kern, van waaruit alle welzijn ontspringt.”

Roel Crabbé

"Griet is een prachtige, wijze vrouw en een krachtige healer. De energie waarmee ze werkt is zeer fijn en heel gefocust,vol liefde en licht. Ze heeft een helder inzicht en aanvoelen. Ze kijkt achter de dingen naar wat er werkelijk aan de hand is. Haar behandelingen zijn een enorme ondersteuning in mijn groeiproces. Ze brengt me terug bij mijn kracht en mijn waarheid. Bij Griet voel ik de aanwezigheid van de godin. Ze inspireert me enorm om op zoek te gaan naar het oervrouwelijke in mezelf. Griet haar werk is een weg van eenvoud, zuiverheid en waarheid. Ik ben zeer dankbaar dat ik deze warme, fijne vrouw ontmoet heb.”

Sieglinde Geerts

"De eerste healingsessie die ik bij Griet mocht ervaren, heeft een diepe indruk op me gemaakt. Tot voor dan heb ik nog nooit zo'n hoge trilling ervaren. Dit bracht me in een diepe verbinding met wie ik werkelijk ben. Ze legde haar handen op me en het was alsof er een deur open ging binnenin mezelf, waardoor ik veel inzichten en healing ontving. Heel de ervaring bracht me een grote openheid. Ik ben erg dankbaar voor deze ervaring en kijk er naar uit me verder door haar te laten begeleiden."

Niki Heselmans

"Het is een onbeschrijfelijk mooi gevoel waar de sessies bij Griet me mee in contact hebben gebracht.

Een grote kracht, diep in mij aanwezig, heeft ze wakker gemaakt met haar healing. Een kracht die in ieder van ons aanwezig is, daar ben ik zeker van. De healing die Griet me gaf bracht me als het ware in een andere dimensie. Ze leerde me mijn hart te openen...

Ik voel me sterk, krachtig en heb mijn levensdoel gevonden. Ik heb altijd gelooft dat liefde kan helen, bij Griet is dat overduidelijk geworden. Ze brengt je bij je ziel, bij je kern, op een eenvoudige, zachte, liefdevolle manier, ze ziet verder dan je verhaal….

Er is nog zoveel meer dat ik niet kan verwoorden… ik ben gewoon ontzettend dankbaar dat zij in mijn leven is mogen komen…

Dank je wel Griet om wat je doet!"

Niki Heselmans

"Telkens mijn energie een dipje kent en ik niet meer genoeg kracht heb om sterk te staan dan is het zo herbronnend bij jou te komen. Een sessie van intense healing, en toch lijkt het zo eenvoudig zo natuurlijk de energie die door je handen gaat maakt los wat vast zat, en telkens ik bij jou buitenstap voel ik een heerlijke positieve stroming van energie die beslissingen makkelijker maakt en mij vooruitstuwt dagenlang genietend van alle kleuren van het leven.

Bedankt Griet voor een heerlijk gevoel, telkens weer."

MVDB

"Griet is een geweldige en gevoelige vrouw en dan bedoel ik dat ze heel juist en heel fijn voelt wat er allemaal beweegt. Zo geeft ze met weinig woorden maar met een heel precies gevoel de perfecte healing voor mij. Elke keer opnieuw ervaar ik dat als een hemels geschenk gesteund door moeder aardekracht."

Gwendolyn Marain
www.hetvliegendkonijn.be

Healing bij Griet is een samenspel van diep menselijke betrokkenheid en overgave. Ik voel me volledig veilig en ze raakt me diep in mijn ziel, waardoor ik me kan verankeren in wie ik wezenlijk ben.Ik ervaar een radicale verandering in mijn leven, neem beslissingen en leef!!! Ik ben dankbaar voor haar toewijding en haar gave te inspireren.Kortom een parel van een mens. "

Anita VDB

Griet is een vrouw die niet in verhalen doet.
Een mens in haar stralende kracht.
Zij stuurt niet maar laat zien, in eenvoud en liefde.

Zij heeft mij geleerd over vrijheid en vertrouwen.
Groeien onder haar vleugels is zachtheid brengen in mijn leven.

Zij is een supporter,
een supporter om te durven leven vanuit mijn meest stralende kern.
In alle liefde, vreugde en zachtheid die ik maar dromen en ervaren kan.

Rita O.

OVER
Wanneer generaties omarmen

"Wat was het weer fijn om onder begeleiding van Griet opnieuw meer thuis te komen in mezelf. We lachten, we dansten, we zongen, ... ons een weg naar een eerder verloren zieledeel toe, dat we met een open hart mochten verwelkomen!

Waarom ik dit graag elke keer opnieuw onder begeleiding van Griet doe is: omdat ze heel gegrond is,  eenvoudige maar duidelijke taal spreekt, dat wat ze zegt leeft, haar persoonlijke ervaringen durft te delen - en dat kan je raken -, makkelijke en bruikbare tools aanbiedt om patronen te helpen loslaten,  omdat ze me elke keer uitnodigt om voor de volle 100 procent te gaan,  omdat ze je innerlijke kind in vreugde en liefde uitnodigt om aanwezig te zijn, 

... 

en omdat ze zo'n mooi veld van energie om zich heen heeft dat iedere deelnemer van de groep zichzelf laat zijn en ondersteunt in het in vreugde thuiskomen in jezelf.

 

Echt een aanrader dus om grote transformaties in je leven te bewerkstelligen.

 

Dankjewel, Griet, voor je mooie zijn! 

Dankjewel, Griet, om dit te delen met de wereld om je heen!"

 

Sofie Possemiers 

Er was een zeer aangename en ontvangende sfeer waarin veel veiligheid was om te delen.

De liefdevolle kordate begeleiding van Griet en de waardevolle aanvulling van haar dochter, maakte het mogelijk om in alle openheid uit te wisselen over onze ervaringen over de generaties heen. Van de voorouders tot Zij die gaan komen.

 

Er was een evenwichtige afwisseling tussen theorie en praktijk, eenvoudige en toch

diepgaande oefeningen om te helen en inzicht te krijgen. Vanuit een bereidheid ontstaat er een transformerende kracht in mezelf. De ceremoniën hebben een bijzondere indruk nagelaten.

 

Ik ben vervuld naar huis gekomen en bleef de liedjes zingen. Zij klonken nog dagen

na in mijn hart. De hartverwarmende muziek en dans raakten mij.

Lutgarde

"Ik wil jou nog eens bedanken voor de fantastische ervaring tijdens de 5 daagse. Voor mij was het echt een life-changer. Ook hier thuis is de verandering merkbaar. Alles stroomt zachter, liefdevoller, rustiger en intenser tegelijk... 

Er is een enorme last van mijn schouders gevallen. 

 

Het is ongelooflijk hoe jij op een ongedwongen manier een groep mensen bij elkaar kan brengen, in pure verbinding. Je creëerde zoveel veiligheid, zachtheid, rust en liefde...

 

Voor mij was de training een ideale mix van dans, zang, mediteren en innerlijk werk. Mijn dans is voor eeuwig en altijd in mijn geheugen gegrift, het was echt een kantelmoment in mijn leven..."

Saskia

Het was een transformerende reis naar binnen maar ook naar buiten. Het heeft een snaar geraakt die uitnodigt om veel verder te reiken in overgave en verbinding, in commitment en groei.

Jouw levenswijsheid hebben we met open armen mogen ontvangen al dansend, zingend, tongelend, spelend, roeiend en helend. Diepe dank, ook aan de lieve helpers, ik voel me gezegend.

Annick

 

 

Ik kende Griet en haar manier van werken al van de Reiki I en Reiki II cursus en moest dan ook niet lang nadenken om mij in te schrijven voor de workshop 'Waar generaties elkaar ontmoeten'.

Het werd een heel fijne ervaring. We hebben gemediteerd, getongeld, gezongen, gedanst, gelachen en enkele rituelen gedaan. Na elke activiteit kon in deelcirkel in alle veiligheid verteld worden hoe dit door jou werd ervaren. Het was mooi om te zien hoe iedereen  hierbij zijn hart kon openen. Voor herhaling vatbaar.

Bedankt Griet.

Marleen

De titel van de training en de inhoud van het programma trok mij aan en bleef, om de één of andere reden, aan mij trekken tot ik toch maar besloot om mij in te schrijven. Mijn aarzeling was vooral te wijten aan mijn hoge leeftijd (75 jaar). De zaal waarin de training plaatsvond en de andere medecursisten, voelde meteen al na de eerste kennismakende ronde, veilig en liefdevol aan. Ik zou het vergelijken met een warm nest waar we ruimte en voeding kregen om psychisch en emotioneel te groeien.

 

Er was geen programma, een pluspunt vond ik naderhand beschouwd, omdat er op geen enkel moment een druk was om ‘het’ programma af te werken. De grote lijnen stonden waarschijnlijk vast maar het uitwerken ervan kwam zoals het kwam maar steeds op het goede moment. De rituelen en de oefeningen waren zeer goed en de aanwezigheid van Emma en Noa hadden een grote meerwaarde omdat zij alles ook vanuit hun eigen standpunt belichtten. Er was weinig theorie, het verstand bleef dus rustig en er was vooral plaats voor beleven en ervaren met veel tijd om alles te laten inwerken en tot onszelf te komen.

 

Er kwam veel naar boven bij mij: dingen waarvan ik dacht dat ze al verwerkt waren, maar ook emoties en inzichten. Ik heb deze dagen als zeer leerrijk ervaren om wat ze mij geleerd hebben over mezelf. Door de verschillende oefeningen heb ik handvaten gekregen waarmee ik zelf aan de slag kan om de ervaringen die naar voren gekomen zijn, om te zetten in een nieuwe aanpak. Deze handvaten heb ik trouwens direct na mijn aankomst thuis al in praktijk ‘moeten’ zetten… Ik vond het geweldig want het werkte… 

 

Wat ik nu nog altijd ervaar is heel veel kracht enerzijds en een zalig, warm en zacht gevoel

anderzijds. Heel veel dank hiervoor aan Griet, ook voor de eenvoudige en soms heel vrolijke manier waarop ze moeilijke onderwerpen ter discussie bracht, dit werkt voor mij nog altijd het beste.

Catherine Van Eeckhaute 

OVER
Reiki 1

"Tranen rollen... nog steeds over mijn wangen bij het diepe en gelukzalige gevoel dat ik aan het weekend 'Inwijding in Reiki 1' heb overgehouden. Maar dat is niks, tranen maken je mooi he ;-). Ik wilde jou en de hele groep echt graag nog een keertje bedanken om me één van de prachtigste en meest kostbare geschenken te hebben gegeven. Bovendien is het een geschenk dat zich elke dag nog meer en meer zal ontvouwen (zo ervaar ik het) en dat is overweldigend prachtig (tranen rollen...).

 

In life, you meet many people and some leave footprints on your heart. Mooi eigenlijk hoe je op zo'n korte tijd zo'n mooie mensen ontmoet die ik enorm graag een warm plaatsje in mijn hart geef."

Anke

"Reiki is voor mij de oneindige energiebron die je reeds na de eerste inwijding onmiddellijk kunt ervaren, en dit met ongelooflijk veel dankbaarheid."

 

Rudy

 

“De Reiki 1 inwijding was een bijzonder en mooi geschenk aan mezelf. Alles werd op een al even mooie en respectvolle manier aangereikt en begeleid door Griet. Een gevoel van diepe verbondenheid met de groep en ver daarbuiten vervulde mijn hart."

Ann Cuyckens

"In 2008, op een moment dat het wat moeilijker ging, kwam Reiki... en kwam Griet. Reiki opende voor mij een hele nieuwe wereld. Op zich was die wereld niet zo onbekend maar eindelijk leek hij weer vorm te krijgen, weer te mogen bestaan. Bloed ging opnieuw stromen, voelsprietjes kwamen recht, alles leek plots lichter en eenvoudiger. Er kwam ook meer vertrouwen: in het leven, het lot, mijn eigen aanvoelen.

Het bleef echter niet bij een inwijding alleen. Nu nog kom ik geregeld bij Griet voor een persoonlijke healing. En die healings mogen er zijn; net als Griet, net als mijn gevoelens en mijn leventje. Dat besef vervult me steeds weer met diepe dankbaarheid. Als herboren ga ik dan naar huis. Gezuiverd, genietend en behaaglijk warm. Warmte die ik kreeg van Griet."

Linda Van Staeven

"Ik heb me opgegeven voor de inwijding in Reiki, omdat ik behoefte had om een manier te vinden om om te gaan met de energie die ik langzaam in mezelf aan het ontdekken ben. Ik had geen idee wat ik van Reiki moest verwachten. Ik had er ook nog nooit mee te maken gehad. Ik vond de inwijding heel mooi en sereen. Het op elkaar oefenen had ook meteen zijn effect, en maakte emoties bij elkaar los. Een heel mooi en meditatief weekend.

Reiki is nu een steun geworden in mijn leven. Iets wat nu tot mijn dagelijkse spirituele voeding behoort. Ik ben blij dat ik de inwijding van Griet heb mogen ontvangen. Mede dankzij haar rustige en liefdevolle energie, en ook dankzij de lieve medecursisten is het zo'n inspirerende en warme ervaring geworden."

Els van der Klught

"Ik heb heel erg genoten van het weekend !!! Wat een eer om zo mooie mensen te mogen ontmoeten om nog maar te zwijgen over de REIKI ik ben er zeker van dat mijn leven er veel rijker door zal zijn."

Kristel

 

"Reiki is een zachte energie, een energie die de schoonheid deelt van het geven, het geven in liefde en licht, Reiki raakt je als persoon, en geeft je waar je op dat moment het meest nood aan hebt, een universeel geschenk om te delen. Laat het stromen.”

Dominique

"Een Reiki 1ste inwijding bestaat voor mij een beetje uit 3 onderdeeltjes. Na een 1ste deel was het wauw, amai, wat was me dat! Na een 2de deel was ik zowaar nog verbaasder en sprakeloos, geloof me vrij, het komt binnen hoor! En na een 3de deel, betraande ogen, volledig onder de indruk, me zo dankbaar en nederig voelend. Dat dit mij te beurt mag vallen!

 

Dit totaal pakket van gevoelens is er nog steeds. Elke keer als ik mezelf, en zeker ook als ik andere reiki geef. Een enorm groot gevoel van verbondenheid. Eigenlijk voel ik dat mijn hele wezen doordrongen is van een bijna niet in woorden om te zetten rust, dankbaarheid, duidelijkheid. Hoewel er ontzettend veel rondom mij gebeurd.”

Yes Wuyts

"nu 4 maanden later kan ik vertellen dat er zoveel op me af is gekomen, er is zoveel positiefs in mijn leven gebeurd REIKI heeft me geleerd, HET IS WAT HET IS , ... en ik ben dankbaar voor alles wat op mijn pad komt, voor alles wat mensen me toereiken iedere dag opnieuw wanneer ik REIKI BEOEFEN met mezelf stel ik vragen, en telkens weer krijg ik hierop antwoorden je moet er alleen 'oog' en een 'hart' voor hebben, toch ?”​

Linne Ophals

"Ik ben terug reiki bij mezelf gaan doen, in de hoop zo een antwoord te vinden op mijn moeilijke vraag. Het brengt me tot rust."

 

Hilde W.

 

"Ondertussen oefen ik verder op mezelf en mensen in mijn buurt. Heel fijn en bijzonder. Mensen vragen me wat ik ermee ga doen in de toekomst. Nou, dat weet ik nog niet maar dat zien we dan wel. Het is een mooie aanvulling op alles wat er op mijn pad kwam toen ik geconfronteerd werd met een depressie. Reiki is mooi en puur. Het doet me natuurlijk ook nadenken over de dingen die ik liever anders zou zien. Het maakt heel wat los en confronteert me vaak met mezelf en dat vind ik een uitdaging."

Sonja

"Reiki is een mooie nonverbale vertaling van wat verbaal in gesprekstherapie benoemd wordt. De reiki-inwijding is een diepgaande rustgevende ervaring om dicht bij je ‘innerlijke kind’ te komen. Het is een bewustwordingsproces, een leren voelen, een loslaten en tegelijk accepteren van jezelf, zoals je bent.

 

Door reiki op jezelf toe te passen leer je een warme vriendschap sluiten met je-zelf. Reiki draagt actief bij tot je welzijn en levenskwaliteit.”

Inge Van den Broeck (psychologe)

"Reiki is VERBONDEN zijn met AL wat IS Elke dag het eenvoudige gebaar van twee handen op mijn lichaam "Toon mij de weg maar...' De weg is mooi maar soms ook moeilijk en dan telkens opnieuw je handen leggen en steeds weer OVERGAVE…”

Kristin

"Reiki ontvangen, (maar ook geven), is voor mij als thuiskomen. Woorden geven aan deze ervaring is niet evident. Het is een ervaring die telkens tot in de kern van mijn zijn gaat. Elke keer opnieuw maakt het mij los van omwegen en brengt het mij terug op mijn weg. Het opent deuren die ik soms weer even vergeten was."

 

Kris De Rycker

"Reiki leert me zorgen voor mezelf

Reiki helpt me om in zuiverheid voor anderen te zorgen

Reiki toont me mijn weg

Reiki houdt me op het pad

Reiki maakt me sterk en krachtig

Reiki verbindt me met mijn emoties

Reiki is Moeder Aarde, Vader Zon, Grote Geest

Reiki is de liefde, eindeloze liefde en daarna eindeloze liefde en daarna eindeloze liefde

zelfs dit schrijven over ...verwarmt m'n hart

Reiki is de snelweg naar de ziel, het Zelf

Reiki is een cursus in Wonderen, verwonderen, bewonderen

En het leuke is dat je helemaal geen bijzondere gave moet hebben

Reiki is voor wie zichzelf wil zijn. “

Krista

Eerst en vooral wil ik je ook nog even oprecht en hartelijk danken voor het prachtige weekend, jouw warmte, liefde, openheid, eerlijkheid, wijsheid, energie, schoonheid en toewijding! Zo fijn om jou op mijn, op ons levenspad tegen te komen en samen met jou doorheen de poorten van de wereld van de Reiki-energie gegidst te worden.

Eline

"Na enkele keren te mogen proeven van de kracht van Reiki volgde een openbaring tijdens de Reiki-I inwijding. Deze krachtige energie was heel duidelijk aanwezig en vervulde mijn hart met warmte en liefde. Ik voelde de energie stromen door mijn lichaam en haar kracht deed me stralen. Het weekend was een terugkeer naar mezelf, naar datgene wat mijn hart wil. De inwijding heeft me geïnspireerd en gesteund om verder te gaan op die weg. Ik hoop (en ben er zeker van) dat Reiki eenzelfde mooie gids mag zijn op ieders verdere weg...

Reiki is het begin van iets nieuws
een stap op mijn pad
Reiki is kanaal zijn voor onvoorwaardelijke liefde
Reiki is licht
troost, bij jezelf komen
een groeiproces doormaken
Helend voor de ontvanger
en de gever
Reiki is thuiskomen,
één worden
van lichaam en ziel"​

Kathy R.

"Als iets je diep vanbinnen geraakt heeft, laat het je nooit meer los. Het nestelt zich onder je huid om daar onvoorwaardelijk deel van je uit te maken. Dat gebeurde wanneer ik een tijd geleden las hoe Reiki in het leven van Griet kwam. Dat overkwam me opnieuw toen ik zelf geroepen werd door het Veld van Liefde om me er aan over te geven. Nu huist in mij ...ontroering, dankbaarheid, 'thuis'komen. Usui was het die me aansprak voor de inwijding...ik ben immers godsdienstleraar. Maar het was God die me aanraakte in mijn hart. Sindsdien loop ik weer als een kind aan Zijn grote hand ... de andere hand vrij om te wuiven, aan te raken en te genezen... in dankbare overgave.”

Geert Vroom

"Als iets je diep vanbinnen geraakt heeft, laat het je nooit meer los. Het nestelt zich onder je huid om daar onvoorwaardelijk deel van je uit te maken. Dat gebeurde wanneer ik een tijd geleden las hoe Reiki in het leven van Griet kwam. Dat overkwam me opnieuw toen ik zelf geroepen werd door het Veld van Liefde om me er aan over te geven. Nu huist in mij ...ontroering, dankbaarheid, 'thuis'komen. Usui was het die me aansprak voor de inwijding...ik ben immers godsdienstleraar. Maar het was God die me aanraakte in mijn hart. Sindsdien loop ik weer als een kind aan Zijn grote hand ... de andere hand vrij om te wuiven, aan te raken en te genezen... in dankbare overgave.”

Paulus Guillaume

Wat een mooie reis was dat. Ik word nog steeds stil van verwondering als ik terugkijk naar het voorbije weekend. Een cirkel, voor het eerst samen, die zich vol nieuwsgierigheid helemaal opende voor het werk binnen Reiki.

 

Met grote dank aan jou, om het pad voor ons te openen. Dank omdat jij de moed had om het pad te bewandelen. Dank om al die lessen met ons te delen. Dank je wel!

Tom

Ik heb heel de tijd het gevoel gehad dat we er als een eenheid aanwezig waren. Niemand stelde zich hoger of lager op dan de ander, ook Griet niet. Gelijkwaardigheid, respect en heel veel warmte naar elkaar toe. Qua ervaren tijdens het geven en ontvangen van de Reiki energie werden we ook gerustgesteld dat er niets moest gebeuren. Het was zowel ok als je duidelijk dingen voelde of zag maar evengoed ok als dit niet zo was. Dit was voor mij heel geruststellend, omdat ik zelf niet zoveel voelde tijdens het geven en ontvangen van de Reiki en van de inwijdingen. 

Ik vond de manier hoe Griet de dingen uitlegde heel aangenaam en duidelijk.

Ik ben na dit weekend met enthousiasme begonnen aan de opdracht die Griet mee gaf, waaronder het geven van Reiki aan mezelf, en ben ontzettend benieuwd wat dit pad nog verder voor me mag en gaat openen ♥️"

Freyja Todts

OVER
Reiki 2

De tweede graads inwijding Reiki intensifieert de energie op een bijzondere wijze. Ik heb het gevoel dat ze als het ware meer en meer in mij geworteld wordt. Ik word steviger en steviger. Reiki II zet aan om wie ik werkelijk ben in de wereld neer te zetten. Ze brengt de processen op gang die daarmee gepaard gaan. En deze kunnen best woelig zijn. Nog meer dan ervoor schraapt ze al het overbodige weg zodat ik niet anders kan dan me te richten op mijn waarheid. Steeds weer opnieuw. En steeds weer opnieuw voel je de steun van het Reiki-veld, de meesters.

 

Het werken met de symbolen is zo krachtig en mooi en kent een ongekende diepte. Het moment van de inwijding zelf is heilig. Ik voelde en voel me nog steeds opgenomen in een grote familie van licht en wijsheid. Ik werd op zo'n eerbiedige manier welkom geheten door deze energie, dat ik niet anders kan dan diep respect tonen. Voor deze energie en zijn meesters. En voor het werk van Griet. Dit is ongetwijfeld één van de mooiste geschenken die ik aan mezelf gegeven heb.

Sieglinde Geerts

OVER
Open Reiki

"Ik kijk maandelijks uit naar de Open Reiki-avond. Het is een intens mooi moment waarin ik me steeds opnieuw meer open voor de liefdesenergie "Reiki". Elke maand ontdek ik dat ik gegroeid ben, meer geaard, meer bewust. Waardoor elke Open Reiki-avond anders is en erg leerrijk is. Ik voel hoe de Reiki-stroom steeds intenser aanwezig is door deze toewijding. Bovendien is het fijn om te zien hoe medebewandelaars zich steeds meer openen voor hun Ware Essentie. De energie is krachtig, liefdevol en zacht. Voor iedereen die deelneemt is het een thuiskomen in Liefde.”

Sofie Possemiers

OVER
Reiki Doorgroeidagen

"Elke Reiki-uitwisseling bij Griet geeft mij nieuwe diepgang en voeding, omdat eenieders zoektocht ook mij iets te vertellen heeft. Het geven en krijgen van Reiki en de cirkel voor en na brengen mij niet alleen tot rust, ze bezorgen me ook een intens gevoel van vrede en verbondenheid. Reiki uitwisselen is een uiting van liefde en respect voor het geschenk van het leven en het geschenk van elkaars aanwezigheid.”

Eddy Frans

bottom of page