top of page
Reiki-III-banner-website-1900x4002-2.jpg

Reiki III Inwijding

Reiki heeft miljoenen mensen hun leven veranderd en wordt wereldwijd gebruikt voor healing, ter ondersteuning van genezingsprocessen en voor algemeen welzijn. Wereldwijd vinden we Reiki-healers terug en in vele ziekenhuizen en revalidatiecentra wordt deze krachtige methode geintegreerd om genezing en welzijn te bevorderen.

Meesterschaps-
inwijding in het Usui System of Natural Healing

De Reiki 3-inwijding is de inwijding tot Reiki-Master binnen de Usui-traditie. Deze Inwijding wordt door Griet enkel gegeven na een periode van ongeveer 1 jaar intense individuele samenwerking en begeleiding.

 

De uiteindelijke inwijding tot Reiki Master wordt gegeven gedurende een intensieve meerdaagse periode, waarin door je Reiki Master individueel begeleid word tot Reiki Meesterschap.

 

De Inwijding tot Reiki-Master versterkt de verbinding met de Reiki energie, de Reiki Lineage en brengt een groot inzicht over het werken met Reiki en je persoonlijke spirituele groei.

 

Door Reiki-Master te worden, verbind je zowel je persoonlijke als professionele groei met de Reiki-energie, op een wijze die het meest bij jou past.

 

Na het ontvangen van de Reiki 3-inwijding kan je als Reiki Master zelf de Reiki inwijdingen doorgeven binnen de Usui-traditie. Deze Inwijding is bedoeld voor mensen die hun toewijding aan dit pad van healing op een dieper niveau ten dienste willen stellen van het groter geheel.

De Reiki Meesterschapsinitiaties worden enkel gegeven in samenspraak met Griet en vragen een sterke toewijding tot spirituele groei. Je kan Griet hierover contacteren via onderstaand formulier.

Praktische info

Praktisch 

 

Het praktische verloop van dit individueel traject met data en prijs ​ worden samen besproken.

Waar
 

Praktijk Griet Heylen, Pastoor Brissacstraat 36, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België

Aanmelden
 

Interesse?

Neem contact op via email,
of
telefonisch via + 32 469 17 07 63

pexels-jaymantri-5412_edited.jpg

"Deze kracht (Reiki) is onvoorstelbaar, onmeetbaar en, omdat het een universele levenskracht is, voor de mens niet te bevatten. Toch ontvangt ieder levend wezen, wakend of slapend, er dagelijks de zegeningen van.."
 

Hawayo Takata

Reiki

"De weg naar mijn Reiki Meesterschap was een heel  intens, persoonlijk avontuur, vol verrassingen, omarmingen en groei.

 

Deze weg bracht me in contact met mijn eigen, innerlijke waarheid, waardoor ik leerde verantwoordelijkheid te nemen voor het leven en alle keuzes die daar bij horen.

 

Het werken met Reiki blijft me eindeloos  fascineren en vervult me met grote dankbaarheid, liefde en eenheid. Het is een weg vol prachtige ontmoetingen.”

Griet Heylen 

Over Griet

Griet Heylen

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

Contactformulier Reiki Meesterschapsinwijding

Bedankt voor de inzending!

bottom of page