top of page
Image by Fuu J

Healing Consulten

Healing voor kinderen & jongeren

We lenen de aarde van de kinderen en zij die gaan komen.
Het is dan ook onze aller taak zorg te dragen voor onze planeet en de nodige ruimte te scheppen zodat onze kinderen op een liefdevolle wijze hier kunnen zijn.

 

Voor vele kinderen en jongeren is het op dit moment echter een opdracht om hier te zijn. Er wordt veel van hen verwacht, ze krijgen op een dag zoveel indrukken te verwerken, voor velen werkt het onderwijssysteem niet meer,...

 

Het is fundamenteel dat kinderen en jongeren terug in verbinding komen met wie ze werkelijk zijn. Het hervinden van vertrouwen en enthousiasme over en in zichzelf is een bouwsteen voor hun verdere leven. Het is de bedoeling dat ze terug bij hun kracht en creatievermogen komen, op de manier zoals het voor hen het beste past.

 

Uit ervaring weet ik dat kinderen heel toegankelijk zijn voor healing. De wijze waarop er zal gewerkt worden hangt af van kind tot kind. Ik pas me aan aan hun noden.

Het is goed om eerst telefonisch contact op te nemen met Griet zodat er kan bekeken worden wat mogelijk is.

 

In healingswerk schuilt de mogelijkheid dat alles verandert, het is belangrijk als ouder om voor die mogelijkheid open te staan.

 

Over Griet

Griet Heylen

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

Praktische info

Je kan een afspraak maken met Griet via onderstaand Inschrijfformulier.

Een healingconsult voor kinderen duurt 45 min tot 60 min en kost 40 euro.

Griet haar consulten gaan door in haar praktijk in Okselaar (Scherpenheuvel-Zichem), Pastoor Brissacstraat 36.

Voor een afspraak kan je dit formulier invullen.
Griet neemt vervolgens contact met je op.

Voorkeur uur van afspraak (meerdere keuzes mogelijk)
Ik wens een factuur

Bedankt voor je aanmelding. Griet neemt zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page