top of page
Open-Reiki-banner-website-400x1900.jpg2.jpg

Open Reiki

Reiki doorgroeigroepen binnen Usui traditie

Deze bijeenkomsten zijn een uitnodiging om verder te oefenen in het werken met Reiki. Door er regelmatig mee aan de slag te gaan verdiep je je verbinding met Reiki steeds meer en meer, waardoor deze energie dieper kan indalen en er een stevigere basis ontstaat.

 

Tijdens deze bijeenkomst wordt er per twee aan een behandelingstafel gewerkt. Je neemt zowel de plaats in van de gever als de ontvanger. Na elke Reiki behandeling is het ook mogelijk om onderling ervaringen uit te wisselen.

 

Nadien komen we samen in groep en is er nog een korte ruimte voorzien om vragen te stellen.

pexels-jaymantri-5412_edited.jpg

"Reiki Is available to anyone who seeks it.

When a student is ready to accept it,

he is shown the way"

Hawayo Takata

Deze bijeenkomsten worden als zeer hartverwarmend ervaren. Het samen zijn in deze energie versterkt het familiegevoel in een gedeelde ervaring, iets waar velen van ons naar op zoek zijn.


Het is een uitnodiging om te leren over het verdere pad van healing en het steeds weer terugkeren naar de kern van elk bestaan: liefdevolle aanwezigheid in elk moment.

 

 

Je bent zeer welkom.

 

Deze Open Reiki bijeenkomsten zijn enkel voor mensen die de Reiki 1 inwijdingscursus binnen de Usui traditie hebben gevolgd.

Getuigenissen

Geplande Data

Over Griet

Griet Heylen

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page