top of page
Ontwerp zonder titel (10).png

Reiki
landen in je ware zelf

'Rei' wil zeggen 'Sacred, helder, puur, mysterie' 

'Ki' vertaald is 'energie, adem, levenskracht, spirit'

 

Reiki is de energie die je uitnodigt om te landen in je meest ware zelf.

Een zoektocht naar essentie en naar waarachtigheid en het vinden van vrede in jezelf en in anderen.

Deze beoefening is voor iedereen die dit verlangen in zich kan voelen.

Wees welkom!

Reiki opleidingen

Banner-Reiki-I---website-1900x400.jpg
INWIJDING

Reiki 1

In dit initiatieweekend ontvang je de vier Reiki 1 inwijdingen volgens de Usui-traditie. Deze openen je kanalen waardoor Reiki-energie vanuit een dieper niveau door je heen kan stromen.

Na dit weekend kan je healing beginnen geven aan jezelf en anderen.

Reiki-II-Banner-website-1900-400.jpg
INWIJDING

Reiki 2

Het Reiki 2 weekend gidst je door de 2de poort van transformatie en brengt je naar een nieuw niveau in je healingwerk en wezen.

 

Je zal tot in het diepst ervaren wat een verschil het is wanneer Reiki op dit hoger niveau door jou stroomt.

Reiki-III-banner-website-1900x4002-2.jpg
INWIJDING

Reiki 3

De Reiki 3-inwijding is de inwijding tot Reiki-Master binnen de Usui-traditie. Deze Inwijding wordt door Griet enkel gegeven na een periode van ongeveer 1 jaar intense individuele samenwerking en begeleiding.

Na het ontvangen van deze inwijding kan je als Reiki Master zelf de Reiki inwijdingen doorgeven binnen de Usui-traditie.

_edited.jpg
INTENSIVE

Reiki 4 daagse

De diepte die we in een 4-daagse bereiken is iets wat maar weinig mensen kennen. Het brengt je verbinding met de Reiki-energie naar een compleet nieuw niveau.


Het geeft je ook de kans om gedurende 4 dagen intens met me samen te werken in de Sacrale dimensie van het werk.

external-file_edited.jpg
OEFENDAGEN

Open Reiki

Deze bijeenkomsten zijn een uitnodiging om verder te oefenen in het werken met Reiki.

 

Door er regelmatig mee aan de slag te gaan verdiep je je verbinding met Reiki steeds meer en meer, waardoor deze energie dieper kan indalen en er een stevigere basis ontstaat.

gasho-doorgroeidag.png
DOORGROEIDAGEN

Gassho Meditatie

Tijdens deze doorgroeidag leer je de Gassho meditatie die Mikao Usui dagelijks oefende als deel van zijn persoonlijke Spirituele praktijk.

Door het oefenen met deze meditatie versterk je alle aspecten van je werk met healing. De meditatie opent als het ware een poort die maakt dat je een beter kanaal voor Reiki wordt.

_edited.jpg

"Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt."

Hawayo Takata

Getuigenissen

Over Griet

Griet Heylen

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page