top of page
_edited.jpg

Sjamanisme 
Initiatieweekend

"De dag dat ik begreep dat mijn gevoeligheid de doorgang was naar connectie en gidsing veranderde mijn leven. Ik begon te begrijpen dat er pad was dat leidde naar verbinding en sacraliteit en dat sinds eeuwen reeds werd beoefend. Mijn wereld opende en werd een avontuur." 

 

Griet Heylen

Pad van het hart

Het pad van de sjamaan wordt ook het pad van het hart genoemd.

Daar waar de mens wordt uitgenodigd om in de ervaring te komen dat het leven bezield is en dat er een uitnodiging is om te connecteren.

 

Sjamanisme wordt reeds sinds eeuwen beoefend en nodigt uit tot het leren werken met de spiritwereld die je uitnodigd om gidsing, kracht, ondersteuning en samenwerking te ontvangen. 

Een uitnodiging tot het vinden van een vernieuwd evenwicht, kennis en mogelijkheden.

Leer  werken met de sjamanistische trancereis

Tijdens deze basiscursus sjamanisme staat het leren werken met de sjamanistische trancereis centraal.

Je maakt kennis  met de drie werelden waarbinnen connectie wordt gemaakt met gidsing en kracht: de bovenwereld, de middenwereld en de onderwereld.

 

Je ervaart hoe het werken met het het tranceritme je brengt naar een bewustzijnstoestand om veilig te kunnen reizen in de drie werelden.

Hier wordt gebruik gemaakt van de drum en de ratel.

 

Je leert en oefent 

  • om zelf te reizen in de drie werelden

  • om gidsing te ontvangen

  • om meer kracht te genereren

  • om te connecteren met spirithelpers

  • om een krachtdier te halen voor jezelf en voor anderen 

Connectie met de natuur

We verblijven op een magische plek in de natuur die uitnodigt om de kracht  te ervaren als ondersteuning aan dit werk.

Je leert hoe je door middel van een ritueel kan samenwerken met de natuur om de trancereis dieper te integreren in je leven.

"Griet Heylen is a brilliant shamanic practitioner. This is shown by the clients who continue to seek out her healing help.

Her work incorporates both shamanic healing as well as helping clients to learn the tools needed to create long term healing where they are freed from their past, brought back to a place of wholeness, and live a creative life filled with passion."

Sandra Ingerman, author of 10 books on shamanism including "Soul Retrieval" and "Walking in Light"

"Griet Heylen is a remarkable teacher. She has the innate qualities which make a spiritual leader powerfully effective: wisdom, strength and deep compassion for the human condition. Her ability to perceive people's patterns and be present for them and guide participants to greater clarity, insight and self-love is a true gift. Give yourself that gift if you have the chance to work with Griet!"

Peggy Dylan

peggydylan.jpg

Community

Het uitwisselen met andere studenten zal je uitnodigen om dieper de kracht van dit werk te begrijpen. Je zal leren hoe je voor anderen kan reizen om ondersteuning te bieden in hun leven, vanuit een dieper connecteren met jou gidsen.


Deze twee dagen zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft om kennis te maken met de  basistechnieken  van het sjamanistische werk.

 Wie interesse heeft in de vrouwentraining “Spirit Woman” die van start gaat op 7 januari 2025, kan hier de basistechnieken van het sjamanisme leren of verder beoefenen.

Ter inspiratie

The Holy Womb

Meditatie voor vrouwen: terugkeer naar de verbondenheid met de innerlijke bron.

Maanmeditatie

Griet begeleidt je in een meditatie voor kracht, verbinding en inkeer.

Praktische info

Wanneer
 

Data: za 3 & zo 4 aug 2024, 

 telkens van 10 tot 18u

 

Waar
 

Boerderij 'The Art of Ein-Stein' 

Asdonkstraat 45
3294 Molenstede-Diest

Prijs

275€ voor de cursus

excl. lunch, incl. thee en versnaperingen

Geplande Data

Griet-Heylen

Over Griet

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page