top of page
Spirit Woman - In connection with the Goddess within
Spirit Woman - In connection with the Goddess within

di 02 mei

|

Orval

Spirit Woman - In connection with the Goddess within

Sjamanistische Jaartraining voor Vrouwen

Tijd en locatie

02 mei 2023, 17:00 – 07 mei 2023, 14:30

Orval, Bois-le-Comte 1, 6823 Florenville, België

Over het evenement

Wordt deel van de lineage van Spirit Woman

We leven in een tijd van veel verandering en de vrouwelijke energie toont zich als nooit tevoren. De oude overtuigingen, programmaties en beelden die sinds eeuwen opgeslagen zijn in het vrouwelijke collectief zoeken naar essentie en waarheid.

Vrouwen hebben nood aan verinnerlijking en zoeken naar de terugkeer naar de bron van het leven, de sacrale dimensie. Velen ervaren het verlangen om van hieruit in het leven te zijn en zich te openen voor deze gidsende krachten.

De nood aan verbondenheid met het zusterschap is nog nooit zo groot geweest en het verlangen om de wonden te helen in dit samenzijn is zeer voelbaar. Het is tijd dat we terugkeren naar die stem die door ons spreekt en die verbonden is met oude wijsheid en kennis

De Godin nodigt je uit om te wandelen in haar veilige armen, je los te koppelen van de menselijke dwalingen en de tempel te betreden. Wanneer we deze beweging maken connecteren we ons met de nieuwe wereld die zo voelbaar is.

Het is tijd dat we recht staan en onze gebeden en kennis kunnen delen voor het welzijn van de Aarde en al haar bewoners.

Spirit Woman ontwaakt in elke vrouw! De tijd is nu!

Omarm de oeroude sjamanistische kracht die in jou schuilt.

“Spirit Woman” is een intensieve sjamanistische training waarin je als vrouw leert hoe je een leven kan opbouwen vanuit verbinding en samenwerking met spirit. Je zal werken met de sjamanistische trancereis om informatie te ontvangen en deze in te zetten voor het welzijn van de aarde en alle wezens daarmee verbonden.

Tijdens deze training van 1 zesdaagse en 2 vierdaagse bijeenkomsten werk je intensief met de kracht van rituelen,  sjamanistisch helaingswerk, de connectie met de zielsdimensie en de spiritwereld en de eigen beleving van  de verbondenheid met het Zusterschap.  Je treedt toe tot de alliantie van Spirit Woman.

Een diepgaande en transformerende training

Deze training is niet voor iedereen. Spirit Woman richt zich specifiek tot de vrouw die de roep voelt om de transformatieve kracht te omarmen in haar persoonlijk leven en de mantel op te nemen om in verbondenheid met spirit ten dienste te staan van het Grote Geheel.

 • Leer werken met de Spiritwereld en de kracht van het Zusterschap
 • Ritueel werk en het openen van stem en lichaam als doorgang naar de diepere kern van verbinding
 • Werken met ritueel in de natuur
 • Reizen naar de dimensie van de ziel en het toetreden tot de lineage van Spiritwoman
 • Ga diepe samenwerking aan met de spiritwereld voor healing, transformatie en gidsing.
 • Terugkeer naar ceremonie en leven vanuit ziel en spirit.
 • Leer hoe je in cirkels kan samen komen in cirkels om dit werk te delen.

Deelname is enkel mogelijk wanneer je de  Basiscursus Sjamanisme volgde EN vertrouwd bent met Griet haar manier van werken. Dit zodat elke vrouw in de cirkel reeds leerde werken met de spirits en klaar is om diep in het transformerende werk van Spirit Woman te duiken.

Meer info over de verschillende modules

Praktische Info & Inschrijvingen  

 • Begeleiding: Griet Heylen - Reiki Master 
 • Data:  Module 1: 2 tem 7 mei 2023 - Module 2 : 7 tem 10 september 2023  - Module 3: 11 tem 14 januari 2024
 • Bijdrage: 1297 euro voor de volledige training (Aparte modules volgen is niet mogelijk.) + 940 euro voor alle maaltijden, verblijf en accomodatie in Orval
 • Cursusbedrag is inclusief verblijf in kamers (3 of 4p) en biologisch-vegetarische maaltijden. Je kan ook in een 2 of 1 persoonskamer slapen, mits meerprijs en zolang beschikbaar.
 • Vroegboekkorting:  1197 euro korting (bij inschrijving én betaling voor 1 februari 2023)+ 940 euro voor alle maaltijden, verblijf en accomodatie in Orval (Betaling in schijven is mogelijk, gelieve ons hiervoor te contacteren)
 • Meebrengen: Een lijst van wat je meebrengt word toegestuurd een maand voor aanvang van de workshop.

Na inschrijving krijg je een mail met praktische info

Deel dit evenement

Over Griet

Griet-365_200723_12.jpg

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page