top of page
Soul Remembrance - Sacred Wisdom
Soul Remembrance - Sacred Wisdom

za 18 mrt

|

Abdij van Averbode

Soul Remembrance - Sacred Wisdom

Sjamanistische Vrouwenworkshop

Tijd en locatie

18 mrt 2023, 10:00 – 19 mrt 2023, 18:00

Abdij van Averbode, Abdijstraat 1, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België

Over het evenement

Er leeft in ieder mens een diep verlangen naar verbondenheid. In vele gevallen zoeken we dat in onze nabije relaties, partners,... We maken allemaal die reis van afgescheidenheid naar verbinding en kracht. Een reis die op een dieper niveau de kern is van onze innerlijke zoektocht als mens. Dit verlangen naar verbondenheid is slechts een uiting van de herinnering dat het leven heilig is en dat we een reflectie zijn van Spirit die leeft door ons. Vrouwen hebben van nature gemakkelijk toegang tot deze sacrale ruimte waar kennis en wijsheid door de eeuwen heen is opgeslagen. Dit is een oude sjamanistische kwaliteit die in tradititionele culturen vaak werd erkend en geëerd. Vele vrouwen zijn hun verbinding met dit veld van vrouwenlijke kracht echter vergeten.

Betreed de sjamanistische kracht van Heilige Ruimte

In elke vrouw huist een plaats van verbondenheid, wijsheid en kracht. Het terugkeren naar die ruimte is terugkeren naar de bron van alle leven, naar ware essentie, naar de herinnering dat het leven Heilig is.

Het terugkeren naar jouw plek in een eeuwenoude lijn van vrouwelijke wijsheid en helende kracht.

Neem je plaats op in de Voorouderlijn.

Het voorouderveld is oneindig groot en is een bron van inspiratie, wijsheid, kracht,.. In deze workshop zal je terug je plek innemen in de lijn van voorouders.

Je leert om:

  • healing te brengen in de voorouderlijn
  • jezelf en de voorouders op te tillen in een veld van heelheid en bekrachtiging.
  • Je bondgenootschap met het voorouderveld via ceremonie en meditatie te versterken, zodat je ten alle tijden raad kan vragen.

Soul Remembrance: Herinner je ware essentie en missie.

We maken allemaal deel uit van een Goddelijk plan en ieder van ons bezit een bijzondere gave die bijdraagt tot de ontvouwing ervan.Velen zijn dit echter vergeten, maar voelen een diep verlangen naar een hernieuwde verbinding met hun taak hier op aarde.

Sacred Wisdom: Pad van Healing

Soul Remembrance - Sacred wisdom is een oproep om je plek terug in te nemen in de lijn van vrouwenwijsheid en helende kracht, zodat je de geschenken van je hart kan schenken aan de wereld en jezelf.

Als je je geroepen voelt om je plek van spirituele verbinding in te nemen, wees van harte welkom.

Meer info en data

Praktische Info & Inschrijvingen  

  • Begeleiding: Griet Heylen - Reiki Master 
  • Bijdrage: 265€  euro (Cursus+ thee, dranken en versnaperingen) 
  • 245 euro vroegboekkorting (bij inschrijving én betaling tot 1 maand voor aanvang
  • Meebrengen: dekentje, kussen, schrijf- en tekengerief, blinddoek of sjaal. Ook ratels en sjamanentroms zijn welkom.

Na inschrijving krijg je een mail met praktische info

Deel dit evenement

Over Griet

Griet-365_200723_12.jpg

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page