top of page
Reiki Doorgroeidag
Reiki Doorgroeidag

za 13 jul

|

Abdij Van Averbode

Reiki Doorgroeidag

Werken met de Gassho meditatie als persoonlijke methode tot het verdiepen van je verbinding met Reiki

Tijd en locatie

13 jul 2024, 10:00 – 18:00

Abdij Van Averbode, Abdijstraat 1, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België

Over het evenement

Mikao Usui, de oprichter van Reiki, beoefende de Gassho meditatie dagelijks, als deel van zijn persoonlijke Reiki practice. Gassho wil letterlijk zeggen: "2 handen die samen komen". Hierdoor bevorder je het tot rust komen van de geest, het centeren van het hart en het sterker maken van je verbinding met Reiki.

Je leert de Gassho meditatie die Mikao Usui dagelijks oefende als deel van zijn persoonlijke Spirituele praktijk.

Stap door een nieuwe poort in je healingwerk

Door het oefenen met de Gassho meditatie versterk je alle aspecten van je werk met healing. De meditatie opent als het ware een poort die maakt dat je een beter kanaal voor Reiki wordt.

De Gasho meditatie leert hoe je:

  • je geest tot diepere rust kan brengen.
  • je hartsenergie kan centeren
  • je innerlijke focus kan versterken
  • je verbinding met Reiki kan versterken.

Er wordt voldoende tijd voorzien om vragen te stellen en te delen, zodat je persoonlijke coaching zal ontvangen.

Verdiep je healingsessie door Gassho-meditatie te integreren

Je oefent hoe je met deze vorm van meditatie kan werken tijdens een Reiki uitwisseling en zo deze bijzondere poort kan inzetten voor je healingwerk. Je maakt dus als het ware de Gassho-meditatie deel van je Reiki-praktijk, net zoals Usui dit deed om zijn healingwerk ten volle te laten werken.

Zoals alle Reiki doorgroeidagen wordt er gewerkt met een sterke Intentie tot healing en groei, en een gebundelde focus. Je leert dus niet alleen het werk maar ontvangt tijdens deze dag ook zelf intensieve healing.

Deze doorgroeidagen zijn open voor Reiki-studenten die hun werk met Reiki willen verdiepen voor zichzelf en voor anderen. Mensen die met een healingpraktijk werken kunnen dit ook toepassen bij hun cliënten.

Praktische Info & Inschrijvingen  

  • Begeleiding: Griet Heylen - Reiki Master
  • Bijdrage: 175 euro (Cursus+ thee, dranken en versnaperingen + 28 dagen opvolging en terugkom-bijeenkomst. )
  • Meebrengen: Dekentje, kussen, gemakkelijke kledij, kousen, een voorwerp dat je op het altaar kan leggen, lunch, schrijfgerief

als je een behandelingstafel kan meebrengen, graag bevestigen. Je kan met de auto tot bij de deur van de abdij rijden en nadien parkeren op de parking beneden.

Na inschrijving krijg je een mail met praktische info

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.
2 updates in de groep

Deel dit evenement

Over Griet

Griet-365_200723_12.jpg

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page