top of page
Reiki Doorgroeidag: "Van nodig hebben naar Zijn"
Reiki Doorgroeidag: "Van nodig hebben naar Zijn"

zo 05 mrt

|

Abdij Van Averbode

Reiki Doorgroeidag: "Van nodig hebben naar Zijn"

Een reis doorheen bewustzijn...

Tijd en locatie

05 mrt 2023, 10:00 – 06 mrt 2023, 18:00

Abdij Van Averbode, Abdijstraat 1, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België

Over het evenement

Deze Reiki doorgroeidag is voor studenten die ingewijd zijn in de 1e Graad Reiki ,  2e Graad Reiki of Meesterschapsinwijding en hun werk willen verdiepen.

In deze doorgroeidag van maart zal je leren werken met Intentie als basis van zowel het persoonlijk healingwerk als het werken met anderen.

Werken met de kwaliteiten van de Reiki lineage om door te groeien naar een leven dat rijk en dienend is aan het welzijn van jezelf en de wereld.

Reiki nodigt uit tot het dieper verkennen van de innerlijke wereld, een ervaring die vele Reiki beoefenaars delen.

Als alles wat we in de buitenwereld zien en beleven een reflectie is van wat er innerlijk leeft dan is zelfonderzoek een kostbare sleutel.

Tijdens deze doorgroeidag verkennen we hoe we in relatie staan tot het leven, waar we slachtofferschap ervaren, groeikansen erkennen en hoe die verbonden zijn met dat innerlijke bewustzijn.

Met de lente in aantocht nodig ik je uit om te onderzoeken wat je kan doen om je los te maken van bestaande patronen, te werken met een innerlijke intentie om zo meer open en liefdevol in het leven te zijn.

De verbondenheid met de Mikao Usui lineage geeft je de mogelijkheid om de kwaliteiten die deze leraren belichaamden tijdens hun leven als grootmeester, in te zetten als kostbare sleutels tot groei.

Kom in een dieper begrijpen hoe je creator bent van je eigen leefwereld

Door te verkennen, te reflecteren en te kiezen voor groei leer je hoe je kan werken met Reiki als ondersteunende kracht in dit traject.

Deze doorgroeidag  leert hoe je:

  • meer inzicht kan verwerven in de kracht van bewustzijn
  • patronen kan overstijgen
  • de kwaliteiten van de Reiki lineage kan inzetten als kostbare bron van groei
  • een intentie kan verbinden met je innerlijke wereld
  • je werk met Reiki kan verdiepen en tevens kan inzetten voor het werken met anderen.

Er wordt voldoende tijd voorzien om vragen te stellen en te delen, zodat je persoonlijke coaching zal ontvangen.

Verdiep je in het werken met de kracht van de kwaliteiten die de grootmeesters schonken om meer inzicht te verwerven in de eigen groeitocht.

Zoals alle Reiki doorgroeidagen wordt er gewerkt met een sterke Intentie tot healing en groei, en een gebundelde focus. Je leert dus niet alleen het werk maar ontvangt tijdens deze dag ook zelf intensieve healing.

Deze doorgroeidagen zijn open voor Reiki-studenten die hun werk met Reiki willen verdiepen voor zichzelf en voor anderen. Mensen die met een healingpraktijk werken kunnen dit ook toepassen bij hun cliënten.

Praktische Info & Inschrijvingen  

  • Begeleiding: Griet Heylen - Reiki Master 
  • Bijdrage: 115 euro (Cursus+ thee, dranken en versnaperingen)
  • Meebrengen: dekentje, kussen, warme sokken, schrijfgerief, veganistische maaltijd, eventueel een behandeltafel  

Na inschrijving krijg je een mail met praktische info

Deel dit evenement

Over Griet

Griet-365_200723_12.jpg

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page