top of page
Reiki I Inwijding
Reiki I Inwijding

za 17 feb

|

Abdij Van Averbode

Reiki I Inwijding

Betreed zelf het Pad van Healing...

Tijd en locatie

17 feb 2024, 10:00 – 18 feb 2024, 18:00

Abdij Van Averbode, Abdijstraat 1, 3271 Scherpenheuvel-Zichem, België

Over het evenement

Tijdens dit initiatieweekend ontvang je zelf de vier Reiki 1 Inwijdingen volgens de Usui-traditie. Deze inwijdingen openen je kanalen waardoor de Reiki-energie vanuit een dieper niveau doorheen je kan stromen.  Door het ontvangen van deze inwijdingen kan je healing beginnen geven aan jezelf en anderen.

Je ontvangt je inwijdingen van Griet Heylen, die Reiki master is binnen de oorspronkelijke Usui-lineage. Zij leert je hoe je kan werken met Reiki voor je welzijn, en hoe Reiki een uitnodiging is tot innerlijk ontwaken, spiritueel begrijpen en het dagelijks ervaren van het werken met healing.

De Eerste Graad Reiki Inwijding omvat

Je ontvangt de 4 oorspronkelijke Reiki 1 Inwijdingen, waardoor de kanalen in je lichaam worden geopend en de helende energie veilig en gemakkelijk door je stroomt.

 • Je leert de volledige Reiki-zelfbehandeling zodat je dagelijks healing aan jezelf kan geven en je je steeds meer kan verdiepen op dit mystieke pad.
 • Je leert hoe je anderen kan behandelen waardoor je ten allen tijde je gezinsleden, vrienden of cliënten healing kan geven.
 • Je maakt kennis met de Reiki-geschiedenis van Het Usui Systeem van Natuurlijke Genezing zodat je de dieper liggende kwaliteiten die hiermee verbonden zijn kan begrijpen en in je persoonlijk leven kan integreren. Deze kennis wordt je mondeling doorgegeven, van Reiki Master op leerling, binnen de oorspronkelijke traditie.
 • Je ontvangt 2 dagen diepgaand healing in het energetische veld van Reiki en wordt helemaal gevuld  met haar helende kracht.
 • Je maakt kennis met de Reiki-beginselen die de essentie uitdrukken van Reiki in het dagdagelijkse leven en in alle relaties die daarmee verbonden zijn. Ze herinneren er ons aan dat al het leven heilig is.
 • Je krijgt 2 dagen lang praktische begeleiding terwijl er intensief samen wordt geoefend zodat je met een stevige basis naar huis zal gaan en zelf aan de slag kan met Reiki Healing.

Begeleide Integratie en Verdieping

 • Je ontvangt een 28-dagen follow up met video en opnames waardoor je makkelijk thuis de zelfbehandeling zal kunnen doen en het Reiki-healing systeem zelf kan oefenen.
 • Je komt naar een terugkomavond na ongeveer 28 dagen zelf gewerkt te hebben met healing. In deze avond worden ervaringen van de mensen van jouw groep uitgewisseld en geeft Griet je verdere richtlijnen over dit healingswerk, zodat je alle tools in handen hebt om in volle vertrouwen healing te kunnen geven..
 • Je kan deelnemen aan de Open Reiki die maandelijks georganiseerd worden ter verdere verdieping in dit healingswerk.

Praktische Info & Inschrijvingen  

 • Begeleiding: Griet Heylen - Reiki Master
 • Bijdrage: 265 euro (Cursus+ thee, dranken en versnaperingen + 28 dagen opvolging en terugkom-bijeenkomst. )
 • Meebrengen: dekentje, kussen, warme sokken, schrijfgerief  

Na inschrijving krijg je een mail met praktische info

Dit evenement heeft een groep. Je bent van harte welkom om lid te worden van de groep zodra je je hebt aangemeld voor het evenement.

Deel dit evenement

Over Griet

Griet-365_200723_12.jpg

 Portret: Jan Van Bostraeten

Griet Heylen kwam in 1992 voor het eerst in contact met Reiki. Sinds 2004 ondersteunt zij als Reikimaster binnen de Mikao Usui traditie haar studenten met Reiki initiatieweekends, Open Reiki dagen, doorgroeidagen en meerdaagse trainingen.

Meer dan 20 jaar geleden kwam Griet  in contact met het  sjamanisme. Vanuit haar onderricht met meerdere buitenlandse leraren waaronder Sandra Ingerman, Jonathan Horwitz, Zara Waldeback, Peggy Dylan ontstond haar sjamanistisch werk als healer via persoonlijke consulten, vrouwentrainingen, rituelen, initiaties. 

 

Zij is door Sandra Ingerman geautoriseerd tot het werken met Soul Retrieval, wat een ware passie van haar is geworden. Haar focus richt zich op de herinnering dat het leven sacraal is en het optillen van de sluiers zodat heelheid terug onze waarheid wordt.

bottom of page